BOVAG Garantie


Wij zijn een BOVAG erkent autobedrijf en wij hebben sinds 2002 ervaring met het leveren van kwaliteitsauto's. Toch kan het zijn dat de auto een mankement krijgt, het zijn immers machines.


En daarom heeft u bij ons een keuze. Wij bieden u de optie om voor auto’s vanaf €4.500 voor zes maanden BOVAG garantie te kiezen. Dus alle zekerheid voor u. Mocht er iets fout gaan met uw nieuwe auto, wij helpen u verder.

Autotrust garantiedekking;


Wij begrijpen dat ons bedrijf niet altijd bij u in de buurt staat, maar ook dat u bij een onverhoopt technisch probleem graag snel geholpen wilt worden. Daarom bieden wij u in samenwerking met Autotrust het autotrust garantiepakket aan.

Dit garantiepakket biedt u garantie in heel Nederland, en zelfs heel Europa! Dus komt u met een defect te staan ergens in Europa, u kunt naar de dealer gaan en het autotrust garantiepakket vergoed de reparatie. U krijgt de voorwaarde van ons mee. De standaard Autotrust garantie periode is 6 maanden en deze is zelfs uit te breiden naar 12 of 24 maanden. Dat is dus 2 jaar extra zekerheid!


Huis garantie


Komt de auto niet in aanmerking voor de Bovag garantie of Autotrust garantie, dan is huisgarantie een mogelijkheid. Wij leggen u graag de opties uit.


Service en onderhoud;


Elke auto heeft goed onderhoud nodig, zo ook uw nieuwe auto. Daarom wordt er bij de ingangscontrole van de auto gekeken naar de staat van onderhoud. Zijn bijvoorbeeld de olie en distributieriem wel recentelijk vervangen, en zit er een nieuwe APK op? Wij bespreken deze zaken met u. Als er bijvoorbeeld een oude of zelfs verlopen APK op uw nieuwe auto zit, vernieuwen wij deze binnen de afleverkosten voor u, gewoon gratis.. Heeft uw auto onderhoud of reparatie nodig? Wij zijn er voor u, zowel tijdens als na de garantieperiode.


Wij helpen u graag weer op weg.